Manchester United kärsi pääsiäissunnuntaina murskaavan 0-4-tappion Evertonia vastaan. (Lue otteluraportti tästä)

Manchesterilaisseuran entinen huippupelaaja Gary Neville oli suorastaan raivoissaan Unitedin suoritukselle.

– Minä suorastaan kihisen, jos olemme täysin rehellisiä. Minun vereni on kiehumaisillaan koska en uskonut että nämä pelaajat olisivat fantastisia kun he alkoivat voittamaan pelejä niiden kahden, kolmen kuukauden ajan, Neville kertoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Kun ajattelee sitä ottelua Liverpoolia vastaan (0-0), jossa kaikki meni vielä erinomaisesti, Ole [Gunnar Solskjær] oli saanut pelaajat takaisin voimiinsa ja José Mourinho oli vain ’pummi’, eli Unitedin huonot tulokset olivat johtuneet kaikki Josésta.

– Nyt näemme sen, mistä Ole puhui perjantaina, kuinka luvassa on iso katsaus todellisuuteen. Mielestäni tämä on iso katsaus todellisuuteen meille kaikille, eikä vain pelaajille. Menin Barcelonaan keskiviikkona ja katsoin kun pelaajat esittivät juoksevansa nopeasti alaspäin puolustukseen, mutta oikeasti hölkkäsivät koko ajan. Se oli täyttä roskaa!

Manchester United kohtaa ensi viikon keskiviikkona Manchester Cityn. Jos Solskjærin joukkue ei onnistu nappaamaan pisteitä derbykamppailusta, voi joukkue heittää hyvästit myös ensi kauden toiveille Mestarien liiga -paikasta.