Jürgen Klopp on piikitellyt Manchester Unitedin entistä pelaajaa Gary Nevilleä, joka työskentelee nykyisin Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijana.

United-legenda on ollut erityisen äänekäs koroanviruspandemian aikana, epäillen vahvasti Valioliigan uudelleenkäynnistämisprojektia, jonka mukaan keskeytynyttä jalkapallokautta voitaisiin jatkaa jo ensi kuussa.

Liverpool-manageria otti ilmeisesti pattiin se, miten Neville on viime aikoina jakanut oman mielipiteensä lähes jokaisesta mahdollisesta asiasta.

– En oppinut lukitustilan aikana kovinkaan paljoa, paitsi sen että Gary Nevillellä on mielipide aivan kaikesta. Se on uskomatonta! Joten ei, en oppinut kovinkaan paljoa, mutta olenkin tuntenut itseni jo 52 vuotta, Klopp naurahti BBC:lle.

Kloppin pistelevä huomautus ei kuitenkaan ole synnyttänyt minkäänlaista kitkaa kaksikon välille. Neville otti lausahduksen selkeästi huumorilla vastaan, vastaten saksalaismanagerin kommentteihin positiivisin mielin Twitterissä.

– [Olen] ilahtunut että hän on ollut kuulolla!, Neville kirjoitti.

Gary Neville

@GNev2
Delighted he’s been listening !! 😂

Liverpool FC News

@LivEchoLFC

BBC:n haastattelussa Klopp kertoi myös hauskan tarinan siitä, miten hän on törmännyt lukitustilan aikana Liverpool-legenda Steven Gerrardiin useammin kuin koskaan ennen.

– Me olemme asuneet samassa kaupungissa jo 4,5 vuotta, mutta en ole koskaan nähnyt häntä aiemmin. Nyt lukitustilan aikana, olen nähnyt hänet kuudesta seitsemään kertaa, Klopp paljasti.

– Menen ulkoiluttamaan koiraani tai lenkille, hän on siellä kävelyllä perheensä kanssa, joten me olemme nähneet toisiamme nyt enemmän kuin koskaan aiemmin!