Manchester Unitedin entinen kapteeni Gary Neville on vastannut argentiinalaispelaaja Ángel Di Marían vaimon Jorgelina Cardoson Manchesteria koskeviin kommentteihin.

Tällä hetkellä PSG:tä edustava Di María pelasi Old Traffordilla kauden 2014–15. Cardoso kuvaili aiemmin perheen Englannissa viettämää vuotta hänen elämänsä kauheimmaksi.

– Se oli hirveää. Manchester on kamalin (paikka). Siellä kaikki oli hirveää, hän täräytti.

Nevillen mukaan vastaavia tarinoita kuulee aina aika ajoin sellaisten pelaajien suunnasta, jotka eivät ole onnistuneet järin hyvin.

– Hän oli karmea. Minulla oli korkeat odotukset ja olin innoissani hänen tullessaan seuraan, ajattelin meidän hankkivan huippupelaajan. Hän ei missään vaiheessa ollut kiinnostunut, ensimmäisestä päivästä lähtien, Neville kommentoi Sky Sportsilla.

– Hänen pitää katsoa kadun toiselle puolelle Sergio Agüeroa, hänen maanmiestään, tai Pablo Zabaletaa, jotka ovat pärjänneet hyvin Manchesterissa eikä heillä ole ollut kiirettä lähteä pois.

– Puolustan kaupunkiani loppuun asti, ja hänellä (Cardoso) oli valitettava kokemus, kun (perheen kotona) tapahtui se ryöstö(yritys). Se vaikuttaa ihmiseen henkisesti ja synkentää omaa mielikuvaa kaupungista.

Lähde: Manchester Evening News