Manchester Unitedin ruotsalaispuolustaja Victor Lindelöf sai jälleen viikonloppuna kritiikkiä peliesityksestään, kun United joutui tyytymään 1-1 -tasapeliin West Bromwichin vieraana.

Lindelöf seurasi paraatipaikalta, kun Mbaye Diagne vei West Bromin johtoon jo toisella peliminuutilla. Toisella jaksolla ruotsalaispuolustaja hukkasi Diagnen toistamiseen, mutta tuosta tilanteesta United selvisi pelkällä säikähdyksellä.

[readmore from=Manchester-United]

Sky Sportsin Monday Night Football -lähetyksessä Unitedin puolustusongelmista keskustelivat tuttuun tapaan vanhat riitapukarit, Gary Neville ja Jamie Carragher.

Carragherin mukaan Unitedin ongelma on Lindelöf, jota vastustajien on liian helppo ”kiusata”. Neville ei näe kuitenkaan asiaa samalla tavalla. Hänen mielestään Lindelöf on hyvä puolustaja, joka kärsii siitä, että pelaa Harry Maguiren kanssa.

– Lindelöfin ongelma on Maguire, Maguiren ongelma on Lindelöf, Neville sanoi.

– Lindelöf on todella hyvä pelaaja. Hän ymmärtää peliä, lukee peliä, mielestäni hän on hyvä puolustaja.

– Jos hän pelaisi Rio Ferdinandin tai Virgil van Dijkin rinnalla, he muodostaisivat erinomaisen toppariparin.

– Lindelöfin suurin ongelma on, että hänen vieressään on Harry Maguire, joka ei ole kaikkein liikkuvin pelaaja. Mielestäni hän ei tee hyvää työtä Maguiren rinnalla, koska he molemmat pelaavat hieman varman päälle.

[readmore from=Harry-Maguire]

Nevillen mukaan United tarvitsee aggressiivisemman topparin, joka pelaa rohkeammin. Vaikka Lindelöfille kehuja irtosikin tietää Neville realiteetit. Jos uusi toppari hankitaan, tulee se syrjäyttämään Lindelöfin, ei Maguirea.

– Asia on niin, että he eivät aio siirtää Maguirea sivuun. He maksoivat hänestä 80 miljoonaa puntaa ja hän on pelannut jokaisen minuutin. Hän on se, jonka ympärille he rakentavat puolustuksen, Neville lisäsi.