Manchester Unitedin entinen kapteeni Gary Neville on ”innoissaan” Jadon Sanchon ja Raphaël Varanen saapumisesta Old Traffordille, mutta varoittaa Ole Gunnar Solskjæria vielä yhdestä mahdollisesta ongelmasta.

Borussia Dortmundista hankittu Sancho, 21, tuo lisää laadukkuutta Manchester Unitedin hyökkäykseen ja Varane, 28, puolestaan kaivattua kokemusta alakertaan. Nevillen mielestä ryhmää painaa kuitenkin vielä yksi kiireellisempi huolenaihe, nimittäin Dean Hendersonin ja David De Gean muodostelma maalivahtitilanne.

– Mielestäni heidän on vielä selvitettävä tämä maalivahtitilanne. Päättää, kumpi todella ottaa vastuun ykkösmaalivahtina tällä kaudella. Sen jälkeen United on hyvässä asemassa puolustuksen kannalta ja Sancho voi toivon mukaan tuoda sen kaivatun tasapainon hyökkäykseen, kommentoi Neville Sky Sportsille.

De Gea otti paikan Unitedin ykkösvahtina, kun hän saapui seuraan Atlético Madridista vuonna 2011. Solskjærin alaisuudessa peliaika on kuitenkin ollut vähenemään päin. Nuori Henderson on esiintynyt edukseen tolppien välissä, mikä on vähitellen vauhdittanut huhuja De Gean mahdollisesta lähdöstä.

LUE MYÖS: MEN: David De Gean ja Ole Gunnar Solskjærin välit tulehtuneet – lähtö Man Unitedista häämöttää

[readmore from=Manchester-United]

De Gean uskottiin jo menettäneen ykkösvahdin paikkansa tämän kauden osalta, sillä hänen viimeisin esiintymisensä Unitedin paidassa ei mennyt lainkaan putkeen. Kyseessä oli De Gean heikko suoritus Eurooppa-liigan finaalissa, joka päättyi Villarrealin voittoon.

Hendersonin kamppaillessa kuitenkin koronaoireiden kanssa, saattaa espanjalaisvahti palata väistämättä maalille, kun Manchester United kohtaa Leedsin kauden ensimmäisessä valioliigaottelussaan 14. elokuuta. Kumpaa Solskjær peluuttaa kummankin ollessa terveenä, on kysymys johon moni Unitedin kannattaja kaipaa Nevillen tavoin vastausta.