Liverpool kaatoi lauantaina Bournemouthin tyylipuhtaasti 3-0.

Ottelun maaleista vastasivat Sadio Mané, Georginio Wijnaldum ja Mohamed Salah. Pelin jälkeen Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp kertoi, miksi Wijnaldumin maali oli huono asia.

Wijnaldum oli ollut vatsataudissa pelin alla. Vielä pelipäivänäkään ei ollut varmaa, pystyisikö hollantilainen pelaamaan.

– Viime yönä, Gini (Georginio Wijnaldum) ei ollut joukkueen hotellilla, koska hänellä oli lähes kaikki mitä kukaan ei haluaisi päivää ennen ottelua, kertoi Klopp ottelun jälkeen Evening Standardin mukaan.

– Hän kuitenkin sanoi muutaman tunnin unien jälkeen että hänellä oli hyvä olo ja pystyisi pelaamaan, mutta lääkärin mukaan vatsatauti saattaisi yhä tarttua, joten kaikkien olisi hyvä pysyä hänestä loitolla.

– Rehellisesti sanottuna olin huolissani! Kun hän teki maalin, kaikki muut menivät antamaan hänelle halin. Se oli ainut ongelma, Klopp lisäsi.

Maali oli Wijnaldumin toinen tällä kaudella. Liverpool kohtaa ensi viikon tauon jälkeen Bayern Münchenin Mestarien liigassa ja Manchester Unitedin Valioliigassa.