Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum ja tähtihyökkääjä Sadio Mané olivat kumpikin ratkaisevassa roolissa sunnuntai-illan maajoukkueotteluissa.

Wijnaldum teki kaksi maalia Hollannille, joka voitti sunnuntain Nations League -kamppailussa Bosnia-Hertsegovinan 3-1. Tulos nosti oranssipaidat ainakin hetkellisesti A-liigan lohko 1:n kärkeen.

Wijnaldum onnistui tuikkaamaan sekä Denzel Dumfriesin että Steven Berghuisin keskityksen lähietäisyydeltä sisään ensimmäisen vartin sisällä. Wijnaldum kantoi ottelussa kapteeninnauhaa, joka kuuluisi tavallisesti Virgil van Dijkille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

B/R Football

@brfootball
Gini Wijnaldum celebrates like injured Dutch and Liverpool teammate @VirgilvDijk ❤️

Mané nousi sen sijaan Senegalin sankariksi, kun hänen maalinsa ratkaisi maan etenemisen vuoden 2021 Afrikan-mestaruuskilpailuihin (AFCON).

Mané viimeisteli ottelun ainoan täysosuman, kun Senegal voitti vajaamiehisen Guinea-Bissaun 1-0-lukemin vieraskentällä. Senegalin maalilla torjunut Chelsea-vahti Edouard Mendy pelasi myös vahvan ottelun.

Senegal on ensimmäinen maa, joka on varmistanut paikkansa ensi vuoden AFCON:ssa. Kaikki neljä karsintapeliä ovat päättyneet voitokkaasti ja Senegal istuu lohkonsa kärjessä 12 pisteessä.

Liverpool FC

@LFC
⚡️ #SM10 ⚡️

Mane's late goal secures #AFCON2021 qualification for Senegal 👏