Chelsean uusi manageri Maurizio Sarri esiteltiin medialle keskiviikkona. Myöhemmin keskiviikkoiltana seura kertoi myös, että Sarri saa aisaparikseen Chelseassa upean pelaajauran tehneen Gianfranco Zolan.

Zola vietti pelaajana Chelseassa seitsemän vuotta (1993-2003), jonka aikana hyökkääjä teki 80 maalia. Zola on työskennellyt pelaajauran jälkeen valmentajana. Edellinen pesti oli Birminghamissa kaudella 2016-17 päävalmentajana. Silloin Zola erosi tehtävästään huonojen tulosten takia.

Zolalla on tärkeä rooli italialaisen maanmiehensä Sarrin valmennusryhmässä, sillä mies taitaa englannin kielen ja hänellä on pitkä kokemus Valioliigasta. Napolia Sarri kertoi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan italiaksi tavoitteekseen opetella nopeasti englantia pystyäkseen jo muutaman viikon kuluttua vastailemaan toimittajille englanniksi.

– Minulle tämä on mahtava juttu. Aion työskennellä kovasti, koska tämä on iso haaste, mutta olen iloinen ollessani täällä ja saadessani työskennellä Maurizion kanssa kovasti menestyäksemme, Zola kertoi Chelsean nettisivuilla.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Once a Blue, always a Blue! 💙

Gianfranco Zola will join Maurizio Sarri's backroom team as Assistant first team coach! Welcome home, Gianfranco!

More 👉 che.lc/Zola