Huuhkajien avainpelaaja Glen Kamara on myöntänyt unelmoivansa siirrosta Englannin Valioliigaan.

Brighton on huhujen mukaan kiinnostunut Kamarasta, joka pelaa tällä hetkellä skottiseura Rangersin riveissä. (lue lisää)

23-vuotias Arsenal-kasvatti on ollut yksi Steven Gerrardin tärkeimpiä pelaajia siirryttyään Ibrox Stadiumille vain 100 000 punnalla Dundeesta viime tammikuussa.

Kamara on tällä hetkellä tyytyväinen oloonsa Rangersissa, mutta on hyvin otettu Brightonin kiinnostuksesta.

– Huhut ovat osa jalkapalloa. Kyllä, se olisi unelma pelata Englannin Valioliigassa, mutta juuri nyt, olen iloinen Rangersissa, Kamara kertoi The Sunday Postille.

– Minun oli osoitettava kykyni täällä ja olen kehittynyt paljon, [erityisesti] henkisesti. On aina iso haaste pelata faniemme edessä Ibroxilla. Heillä on korkeat odotukset, mutta minä pidän siitä.

Kamara ei voi vieläkään uskoa, että hänen managerinaan toimii Liverpoolin legenda Steven Gerrard.

– Olen todella nauttinut siitä [Rangerisissa pelaamisesta], ja kehujen saaminen Steven Gerrardin tasoiselta managerilta tuntuu todella hyvältä.

– Joskus se tuntuu jopa hullulta että hän on minun managerini. On aina rauhoituttava ja koittaa olla ajattelematta asiaa!

– Hän on hyvin taitava valmentamisessa, antaa hyviä neuvoja ja on luonnollinen johtaja. Hän on todistanut sen ja vienyt itsensä managerina uudelle tasolle, Kamara lisäsi.