Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on mahdollisesti seuraava suomalaispelaaja, joka nähdään valioliigaviheriöillä.

TEAMtalk uutisoi joulukuussa, että ainakin Newcastle ja Everton olisivat Kamaran kintereillä. Joidenkin lähteiden mukaan Rangers-tähden allekirjoituksen perässä olisi myös muita valioliigaseuroja.

[readmore from=Glen-Kamara]

25-vuotiaan Kamaran sopimus Rangersin kanssa ulottuu kesään 2023 saakka. Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard on avoimesti toivonut suomalaisen allekirjoittavan uuden jatkosopimuksen, mutta entinen West Hamin ja Aston Villan pelaaja Frank McAvennie uskoo Kamaran olevan pian matkalla Englannin Valioliigaan.

– Kaikella kunnioituksella Rangersia kohtaan, mutta jos pääsee Valioliigaan, on tulevaisuus turvattu loppuiäksi taloudellisesti. Jos Kamara menee Valioliigaan ja tekee nelivuotisen sopimuksen, hänen asiansa ovat hyvin, McAvennie sanoi Football Insiderille.

– En usko, että hän (Gerrard) seisoo Kamaran tiellä, jos poika saa ison tarjouksen. Kaikki ovat myytävänä. Hän ei kuitenkaan luovu Kamarasta, jos tarjous ei tyydytä Rangersia. Kamara ei siirry minnekään, ellei pöydällä oleva tarjous tyydytä sekä Kamaraa että Rangersia.

Kamara on jo aiemmin urallaan pelannut Englannissa. Vuosina 2012-2017 Olarin Tarmon kasvatti edusti Arsenalia, mutta ei päässyt pelaamaan seuran edustusjoukkueessa.