Fabio Capello uskoo vanhan suojattinsa nousuun Chelseassa: ”Kun Higuaín pelaa kuin Higuaín”

© Kuva: Getty Images

Valmentajalegenda Fabio Capello uskoo, että Gonzalo Higuiaín haluaa nimenomaan Chelseaan, entisen valmentajansa Maurizio Sarrin alaisuuteen. Kaksikon yhteistyö saattaisi italialaisen mukaan nostaa hyökkääjän vanhaan kukoistukseensa.

Argentiinalaiskärjen kerrotaan myöhään sunnuntai-iltana jättäneen virallisen siirtopyynnön nykyiselle seuralleen, AC Milanille, jossa tämä on lainalla Juventuksesta. Higuaín kasasi uransa parhaan maalisaldon kaudella 2015-2016 Napolissa, nimenomaan Sarrin valmennuksessa.

Radio Anch’io Sportille puhunut Capello näkee pelaajan kärsivän tätä nykyä.

– Olen nähnyt hänen pelaavan liian kaukana maalista. Toivon Milanin vuoksi, että hän saa lukkonsa auki ennen kauden loppua. Higuaínin laadukkuus pelaajana on kiistaton.

Vaikka Higuaínin kanssa Real Madridissa työskennellyt valmentaja puhuukin Milanin edun näkökulmasta, uskoo hän hyökkääjän tarvitsevan oikeaa ohjeistajaa.

– Minun tuntemukseni on se, että hän haluaa pelaamaan sellaisen valmentajan alaisuudessa, joka tuntee hänen kykynsä, ja pystyy hiomaan hänestä parhaan terän esille. Kun Higuaín pelaa kuin Higuaín, maailmassa ei ole montaa häntä parempaa.