Lähde: Juventus haluaa Higuaínista kesällä eroon – Sarrin asema Chelseassa mutkistaa tilannetta

© Kuva: Getty Images

Juventus haluaa ensi kesänä eroon argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuaínista, joka lainattiin tammikuussa Chelseaan, kertoo Calciomercato.

Chelsealla on mahdollisuus pidentää Higuaínin, 31, lainasopimus jatkumaan myös ensi kaudeksi 18 miljoonalla eurolla tai hankkia pelaaja itselleen 36 miljoonalla eurolla.

Juventus ei halua enää maksaa argentiinalaiskärjen suurta palkkaa. Hallitseva Italian mestari pestasi viime kesänä jo itselleen uuden ylivoimaisen palkkakuninkaan, portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldon. Higuaín vietti kuluvan kauden ensimmäisen puoliskon lainalla AC Milanissa.

Ensi kesänä Juventukseen liittyy Arsenalin keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey, joka tulee niin ikään tienaamaan Italiassa sievoisen summan, joten palkkakulut kasvavat entisestään.

Juventus toivoo, että Chelsea hankkii Higuaínin itselleen, mutta tilannetta mutkistaa lontoolaisten managerin Maurizio Sarrin tilanne. Sarrin Chelsea joutui sunnuntaina nöyryytetyksi, kun se hävisi Valioliigassa Manchester Citylle 0-6.

City-tappio ei ole ollut Chelsean ainoa heikko esitys tämän vuoden puolella, ja villeimpien huhujen mukaan debyyttikauttaan Englannissa viettävän Sarrin pää on jo pölkyllä.

Sarri oli avainasemassa Higuaínin hankinnassa. Kaksikko työskenteli yhdessä jo Napolissa kaudella 2015-16, jolloin Higuaín tykitti ennätykselliset 36 maalia Italian Serie A:ssa ennen siirtoaan Juventukseen.

Jos Sarri ei ole enää kesällä Chelseassa, onko Higuaínkaan?

Kertoimet ottelulleManchester City - Chelsea23.11.2019