Manageri Graham Potterin mukaan Brightonin joukkue on terveenä ja olemassa on valmistautumissuunnitelma, mikäli Valioliigan kautta päätetään jatkaa.

– Loukkaantumisten suhteen mitään suurta ei ole tapahtunut. Luulen, että se on hyvä puoli harjoittelun fyysisen kontaktin ja intensiteetin puuttuessa, Potter sanoo seuran verkkosivuilla.

Hänen mukaansa pelaajat ovat olleet säännöllisesti yhteydessä seuran lääketieteelliseen ja liikuntatieteelliseen osastoon.

Potter kuitenkin korostaa, ettei kukaan voi odottaa pelaajien olevan samassa fyysisessä kunnossa kuin 13. maaliskuuta, jolloin kausi keskeytyi koronavirustilanteen vuoksi.

– Jos puhutaan kuntotasoista Valioliigassa pelaamiseen, olisi epärealistista sanoa, että he ovat sillä tasolla, koska he ovat olleet kotonaan eivätkä pelanneet jalkapalloa.

– Joten se lajille ominainen kuntotaso on laskenut.

Brightonissa on pohdittu sitä, että pelaajille annettaisiin tulevien viikkojen aikana enemmän vapaa-aikaa.

– Joskus samojen asioiden tekemisestä liian pitkään koituu enemmän harmia kuin hyvää, ja pelaajat luultavasti tarvitsisivat tauon, jonka aikana he ehkä voisivat keskittyä perheisiinsä ja elää hieman eri tavalla, joten se on pidettävä tasapainossa.