Arsenalin kapteeni Granit Xhaka ei ollut järin tyytyväinen Tykkimiesten 2-2-tasapeliin Watfordia vastaan.

Avausjaksolla Arsenal oli selvästi parempi, mutta toisella puoliajalla Watford runttasi rinnalle. Xhaka ei säästellyt sanojaan, vaan kritisoi kovin sanoin omaa joukkuettaan.

– Mikä meni pieleen? Se on hyvä kysymys. Puoliajalla menimme pukuhuoneeseen, ja kaikki näytti hyvältä. Menimme takaisin kentälle, ja pelasimme todella huonon toisen jakson. Saimme lopulta olla tyytyväisiä edes pisteeseen, Xhaka sanoi lehdistölle.

– Olimme pelokkaita toisella puoliajalla. Tiesimme, että he tulisivat kovaa päälle, mutta meidän on osoitettava luonnetta. Emme voi olla näin pelokkaita. Olemme keskustelleet asiasta. Emme voi pelata toista puolikasta noin.

– Tiesimme, ettei heillä olisi mitään hävittävää, mutta me emme pelanneet lainkaan omaa peliämme. Olimme liian peloissamme, kukaan ei halunnut palloa. On pysyttävä rauhallisena ja henkisesti vahvana. Sitä me emme olleet.

Tasapeli oli Arsenalille jo kolmas peräkkäinen pistemenetys Valioliigassa. Viidestä ottelustaan joukkue on saalistanut kahdeksan pistettä. Sillä irtoaa tässä vaiheessa seitsemäs sija. Sarjakärki Liverpool on karannut jo seitsemän pisteen päähän.