Valioliigan lauantain ensimmäisessä ottelussa ottavat toisistaan mittaa Fulham ja Watford.

Joukkueiden alkukaudet ovat olleet varsin erilaiset. Watfordin kohdalla voidaan puhua jopa pienestä sensaatiosta, sillä joukkue voitti neljä ensimmäistä otteluaan. Vasta Manchester United oli viime lauantaina liian kova pala purtavaksi. Tappiosta huolimatta Watford on
hyvissä asemissa neljäntenä.

– Watford on hävinnyt heinäkuun alusta lähtien vain tuon yhden pelin, Viasatin jalkapalloasiantuntija Keith Armstrong muistuttaa Valioliiga.comille.

Armstrong painottaa, että Watford on Valioliigan pisin joukkue.

– Joukkue pelaa todella suoraviivaisesti ja he ovat erittäin vaarallisia erikoistilanteissa, Armstrong huomauttaa.

Fulham puolestaan on voittanut tähän mennessä vain yhden ottelun tällä Valioliigakaudella. Viiden kierroksen jälkeen lontoolaiset ovat neljällä pisteellään Valioliigassa sijalla 15.

– Seura käytti kesällä hankintoihin 120 miljoonaa euroa, joten manageri Slavisa Jokanovicin harteilla on jonkinmoiset paineet, Armstrong toteaa.

– Joukkueen kokoaminen meni kuitenkin sen verran viime tippaan, että joukkueen yhteispelin on vielä kehityttävä, Armstrong sanoo.

Fulham on päästänyt tähän mennessä jo 12 maalia.

– Keskuspuolustuksessa tuntuu olevan suurimmat haasteet, Armstrong alleviivaa.

Armstrongilla on kovat odotukset lauantain ottelun suhteen.

– Uskon, että pelissä tulee olemaan todella kova tempo.

Fulhamin ja Watfordin välinen ottelu nähdään suorana lähetyksenä Viasatin kautta. Lähetys alkaa studio-osuudella kello 14 ja itse ottelu käynnistyy Craven Cottagella kello 14.30.

Tuukka Ikkeläjärvi