Liverpool saa lauantaina vastaansa hyvässä iskussa olevan Leicesterin. Useissa arvioissa on esitetty, että Leicester ja paluun Anfieldille tekevä manageri Brendan Rodgers pystyisivät jopa katkaisemaan Liverpoolin voitto-ottelujen putken.

Tähän skenaarioon ei ainakaan usko Liverpool-fani ja Viasatin jalkapallotoimittaja Panu Markkanen. Mitään huviretkeä hän ei kuitenkaan lauantailta odota.

Joël Matipin poissaolo haittaa puolustusta, eli Virgil van Dijkin pitää kantaa tavallista suurempaa vastuuta. Se hoitunee häneltä, Markkanen kertoo Valioliiga.comille.

Myös Liverpoolin maalivahtiosastolla on riittänyt pohdittavaa.

– Suuri mielenkiinto kohdistuu siihen, pelaako Alisson vai Adrián? Alisson on ollut jo mukana harjoituksissa, joten mies saattaa palata tolppien väliin. Adrián on yllättänyt kuitenkin positiivisesti ja paikannut mielestäni hyvin Alissonia. Itse antaisin ehkä Alissonin huilata niin kauan, että vamma on varmasti parantunut. Onko jo nyt sen aika, sen tietää vain Liverpoolin lääkäriosasto.

Markkasen ja Liverpoolin suurin huolenaihe on epäilemättä vanhaan lentoonsa intoutunut Leicester-hyökkääjä Jamie Vardy.

– Hän on ollut hyvässä vireessä koko alkukauden, ja minut on yllättänyt se, miten jotkin joukkueet eivät ole ottaneet hänen yhä tallella olevaa nopeuttaan huomioon. Vardy karkaa maalintekoon edelleen samalla intensiteetillä kuin mestaruusvuonnakin. Ehkäpä maanisesti otteluihin valmistautuva Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei sorru Vardyn vähättelyyn.

Brendan Rodgers on tuttu mies Anfieldillä. Markkasen mukaan hänen vastaanottonsa vanhalle kotikentälle on mielenkiintoista seurattavaa.

– Tuleeko buuauksia vai taputuksia? Mestaruus oli kuitenkin hänenkin aikanaan hyvin lähellä. Nyt on Rodgersilla edessään todella kova mittari.

Liverpool-Leicester lauantaina 5.10. klo 17.00 Viasatin jalkapallokanavalla ja Viaplay.fi-
suoratoistopalvelussa.