Tottenhamin sunnuntai näyttää käyneen todella raskaaksi joukkueelle. Kotitappio Manchester Unitedille tekee siitä jo varmasti sinällään hankalan, eikä Moussa Sissokon loukkaantuminen ensimmäisen jakson lopulla helpota tilannetta.

Vielä suurempaa huolta aiheuttanee Harry Kanen olemus päätösvihellyksen jälkeen. Joukkueen ehdoton ykköstähti käveli kentältä todella vaivalloisen oloisesti. Maajoukkuekapteeni kävi kentän pinnassa polveaan pidellen vain muutamaa hetkeä ennen ottelun päättymistä, taisteltuaan irtopallosta Phil Jonesin ja Victor Lindelöfin kanssa.

Kanea myös hoidettiin kentän puolella pelin jälkeen. Manageri Mauricio Pochettino pysyy tilanteesta vaitonaisena, ja vierittää syytä United-pelaajien harteille.

– Tarkkailemme Harryn tilannetta. Loppuhetkillä nähtiin ruma taklaus. Se ei ollut tarkoituksellinen, mutta paha silti, argentiinalainen sanoi Sky Sportsille.

– Polvi on nyt hieman turvoksissa, mutta toivottavasti kyse ei ole mistään vakavammasta. Tilanne on vaikea, sillä menetämme Son Heung-minin juuri Asian Cupiin. Jos Harry joutuu myös sivuun, meillä on massiivinen ongelma.

Kane on pelannut valtavan määrän pelejä ilman merkittävää taukoa jo vuosien ajan. Esimerkkinä hämmästyttävästä peluutuksesta toimii hiljattainen FA Cup -ottelu alasarjajoukkue Tranmerea vastaan. Spurs johti peliä 6-0, ja Kane otettiin kentälle hattutempun tehneen Fernando Llorenten tilalle.