Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho arvelee, että hyökkääjä Harry Kane saattaa ehtiä pelikuntoon ennen kauden kahta viimeistä sarjapeliä, joissa Spurs kohtaa Leicesterin ja Crystal Palacen.

Englannin maajoukkuekippari Kane, 26, sai vuoden ensimmäisessä pelissä repeämän takareiteensä, eikä Tottenham kyennyt hankkimaan hänen tilalleen tammikuussa ysipaikan pelaajaa tuuraajaksi. Tottenham on arvioinut, että Kane voi aikaisintaan palata joukkueharjoituksiin huhtikuussa.

Mourinhon toiveissa on, että Kane pääsisi kentälle vielä tämän kauden puolella, mutta riskejä sen suhteen ei oteta.

– Saatamme tarvita ottelussa Leicesteriä vastaan jotain päästäksemme neljänneksi, viidenneksi tai kuudenneksi. Ehkä me tarvitsemme jotain ja ehkä hän voi auttaa meitä siinä pelissä, kommentoi Mourinho Sky Sportsin mukaan.

– Hänen kuntoutuksessaan ei ole sattunut takaiskua, kaikki on hyvin. Hän kuntouttaa itseään ilman mitään paineita.

– On parempi, ettei aseta mitään odotuksia tai paineita. Annetaan hänen vain olla ja katsotaan, mitä käy.

Mourinholta kysyttiin, uskooko hän Kanen pääsevän Englannin EM-kisajoukkueeseen, jos hän ehtii pelata tällä kaudella enää kaksi peliä. Portugalilaisluotsin mukaan se on Englannin maajoukkueen valmennusryhmän pulma.

– Se on Gareth Southgaten ja Steve Hollandin ongelma, ei minun.

Kane on ollut loukkaantumisensa takia sivussa kahdeksasta ottelusta, mutta hän on 17 osumallaan yhä Spursin paras maalintekijä tällä kaudella. Tottenham on Valioliigassa viidentenä, kun 13 kierrosta on pelaamatta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Surgery went very well. First day of recovery starts now! #COYS

Henkilön Harry Kane (@harrykane) jakama julkaisu