Manchester Unitedin entisen huippupuolustajan Rio Ferdinandin mielestä Harry Kane sopisi ”täydellisesti” hänen entisen seuransa hyökkäykseen. Tottenham-hyökkääjä ei kuitenkaan tule irtoamaan halvalla, minkä takia Ferdinand arvioikin hänen hinnakseen jopa 130 miljoonaa puntaa.

Englannin parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuva Kane paljasti hiljattain pohtivansa Tottenhamin jättämistä (lue lisää). Jos seura ei etene oikeaan suuntaan, ei Kanella ole hänen sanojensa mukaan aikomusta jäädä seuraan.

Kane on ollut yksi Tottenhamin tärkeimpiä pelaajia noustuaan lontoolaisseuran ykkösmiehistöön vuonna 2014. 26-vuotias maalinsylkijä on tehnyt peräti 181 maalia 278 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien, mutta mestaruuksia hän ei ole päässyt Spursin riveissä juhlimaan.

Harry Kane paljasti harkitsevansa Tottenhamista lähtemistä. Kuva: Getty Images

Ferdinandin mielestä Kanen aika Pohjois-Lontoossa on tulossa päätökseen. Hänen mielestään pelaaja istuisi täydellisesti Manchester Unitedin kokoonpanoon, mutta odottaa kilpailua myös ulkomailta.

– Harry on aina ollut melko kaino ja [pitänyt] ajatuksensa päänsä sisällä, mutta hän on pudotellut muutamia pommeja. Hän on odottanut unelmansa toteutumista Spursissa, mutta sitä ei ole tapahtunut. Hän on turhautunut, Ferdidnand kertoi Standard Sportin mukaan Instagramissa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Luuletteko, että Harry tuntisi olonsa iloiseksi ja tyytyväiseksi jos hän tekisi maaleja ja rikkoisi ennätyksiä, mutta ei olisi voittanut yhtäkään pokaalia uransa päätteeksi? Ei. Hän olisi pettynyt ja järkyttynyt.

– Minusta tuo toteamus tarkoittaa, että Harry on lähdössä. Hän haluaa voittaa pokaaleja, ja se tulee herättämään useiden seurojen kiinnostuksen.

– Tiedän että Manchester United tulee olemaan hänen perässään, koska hän on pelaaja joka sopii sinne täydellisesti. Olen varma että Juventus tulee olemaan kiinnostunut, ja aikooko Real Madrid yrittää onneaan myös?

– Hän tulee joka tapauksessa siirtymään suurella rahasummalla, vähintään 130 miljoonalla punnalla tämän päivän markkinoilla, Ferdinand arvioi.