Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen huippuhyökkääjä Harry Kane on ollut siirtospekulaatioiden kohteena jälleen, kun kesän siirtoikkuna lähestyy. Nyt sanallisen arkkunsa aiheesta avasi Harry Redknapp, joka on valmentanut pitkällä valmennusurallaan muun muassa Tottenhamia.

– Harry Kane on erityinen pelaaja. Hän on paras keskushyökkääjä Valioliigassa ja minun mielestäni yhtä hyvää hänen tyylistä keskushyökkääjää ei ole missään, Redknapp sanoi TalkSPORTille.

– Hän ei ole Lionel Messi tai Cristiano Ronaldo, mutta keskushyökkääjän roolissa kukaan ei ole parempi.

Redknapp uskoo, että siirto La Liga -jättiläisiin voisi kiinnostaa Kanea. Näiden lisäksi Kanea on viety myös Manchester Unitediin, mutta tuo siirto ei kuulosta Redknappin mielestä todennäköiseltä.

– Hän sopisi Man Unitediin loistavasti. Hän sopisi jokaiseen joukkueeseen, mutta Man United ei ole tällä hetkellä parempi kuin Tottenham. Mielestäni niiden välillä ei ole suurta eroa. Kummatkin pyrkivät pääsemään neljän parhaan joukkoon.

– Jos Real Madrid tai Barcelona tulee mukaan, hän saattaisi kiinnostua asiasta jonain päivänä.

– Jos José Mourinho ja Daniel Levy eivät aio rahastaa hänellä hullun tarjouksen myötä ja rakentaa joukkuetta sillä rahalla, tai jos José ei sano, että hänellä on kolme pelaajaa, joilla voisi rakentaa paremman joukkueen, olen varma että Kane pysyy Tottenhamissa.