Tottenham on Valioliigassa kahdeksannella sijalla.

Lontoolaisseuran kausi on ollut vaikea, ja siihen on sisältynyt muun muassa Mauricio Pochettinon potkut ja José Mourinhon palkkaaminen. Seuran loppukauden on oltava lähes täydellinen, jos se mielii ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Harry Kane tiedostaa edessä olevan haasteen ja sen vaikeuden. Loukkaantumisestaan kuntoutunut Kane uskoo, että loppukauden yhdeksästä ottelusta liki jokaisen on päätyttävä voittoon, jotta seura voisi nousta Mestarien liigaan oikeuttaville paikoille.

– Meidän on yritettävä nousta neljän joukkoon. Siitä ei ole epäilystäkään. Meillä on edessä valtava ottelu Manchester Unitedia vastaan heti ensimmäisenä kamppailunamme. Realistisesti ajateltuna meidän on voitettava seitsemän tai kahdeksan ottelua päästäksemme Mestarien liigaan, Kane totesi Tottenhamin verkkosivuilla.

– Se on oltava tavoitteemme ja meidän on pelattava vahva loppukausi, jos haluamme pelata Mestarien liigassa ensi kaudella.

Tottenhamin lisäksi myös Kanella on ollut henkilökohtaisesti vaikea kausi, vaikka maaleja onkin syntynyt komeaan tahtiin. 26-vuotias Kane sai nimittäin vuodenvaihteessa leikkaushoitoa vaatineen lihasvamman. Hyökkääjä on kuntouttanut jalkaansa viimeiset kuukaudet, ja on pelikunnossa kauden jatkuessa.