Harry Kane uskoo Tottenhamin mahdollisuuksiin nousta vielä Mestarien liiga -sijoille. Spurs-hyökkääjä näkee seuran etuna keskittymisen vain yhteen kilpailuun.

Tottenhamilla on Valioliigan jatkuessa yhdeksän kierrosta aikaa kuroa itsensä Mestarien liiga -paikoille. Jos Manchester Cityn pyyntö UEFA:lle kumota europelikielto hylätään, viides sija riittäisi.

Spursin kilpailijoista Manchester United on vielä mukana sekä Eurooppa-liigassa että FA Cupissa, Chelsea Mestarien liigassa ja FA Cupissa, Wolves Eurooppa-liigassa sekä Sheffield Unitedilla on vielä FA Cup kontolla.

Tottenham on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena seitsemän pisteen päässä neljännestä sijasta.

– Meidän näkökulmasta emme ole enää mukana missään muussa kilpailussa. Meillä on siis yhdeksän ottelua jäljellä napata mahdollisimman paljon pisteitä päästäksemme Mestarien liiga -sijoille. Me keskittyisimme ainakin vain yhteen kilpailuun, Kane kommentoi Sky Sportsille.

Kane on toipunut takareisivammastaan ja on valmis palaamaan kehiin Valioliigan jatkuessa. Kausi palaa tauolta 17. päivä kesäkuuta.

Tottenham kohtaa heti 19. päivänä tärkeässä kamppailussa Manchester Unitedin.

Kanen edellisestä ottelusta on kuusi kuukautta aikaa.

– Tämä (tauko) on ollut minulle mahdollisuus päästä kuntoon. Edellisestä pelistäni on kuusi kuukautta aikaa. Näin on ollut viimeksi, kun oli viisivuotias.