Tottenhamin manageri José Mourinho sanoo lontoolaisseuran olevan onnekas, koska Englannin maajoukkueen kapteeni Harry Kane löytyy sen riveistä.

Kärkipelaaja Kane on toipunut vammastaan ja näytti sunnuntaina olevan jo parhaassa vireessään, kun hän teki kaksi komeaa maalia 3–0-voittopelissä Leicesteriä vastaan.

Kane, 26, allekirjoitti vuonna 2018 kuusivuotisen sopimuksen. Hän kuitenkin sanoi maaliskuussa Sky Sportsille, että hän voisi lähteä Spursista, mikäli seura ei mene oikeaan suuntaan.

[readmore from=Harry-Kane]

– Uskon kaikkien ajattelevan, että hän on fantastinen pelaaja. Tottenham on niin onnekas, että sillä on hänet, koska hän on tuollainen pelaaja, ihminen ja Tottenhamin poika, Mourinho toteaa.

– Kaikki tämä yhdessä tekee hänestä todella erityisen pelaajan meille. Hän ei todennäköisesti olisi yhtä erityinen pelatessaan jossakin toisessa joukkueessa. Hän on todella erityinen meille, hän on todella erityinen Tottenhamille.

Kane on tehnyt neljä maalia kahdessa edellisessä ottelussa, ja Spurs on matkalla eurokentille myös ensi kaudeksi.

– Me haluamme hänen olevan onnellinen, ja ollakseen onnellinen hän tarvitsee voittoja ja maaleja. Olen niin onnellinen, että hän on uskomattoman vaikean vamman jälkeen menossa suuntaan, jossa hän päättää kauden täydellisesti, tiivistää Mourinho.

Lähde: ESPN