The Timesin mukaan Manchester City aikoo kääntää katseensa Harry Kanen puoleen, jos se ei onnistu hankkimaan ostoslistansa kärjessä olevaa Erling Braut Hålandia tämän kesän siirtoikkunassa.

Håland, 20, on englantilaislehden mukaan Manchester Cityn ykköskohde Sergio Agüeron tilalle. Agüero jättää seuran tänä kesänä, kun hänen sopimuksensa Etihad Stadiumilla umpeutuu.

Jos Dortmund ei kuitenkaan myy himoittua norjalaissensaatiotaan Manchester Cityyn, jota Hålandin isä Alf-Inge Håland aikoinaan edusti, harkitsee Valioliigan kärkiseura tarjouksen tekemistä Tottenhamin tähtihyökkääjä Kanesta.

27-vuotias Kane on selvästi vanhempi kuin Håland, mutta Englannin maajoukkuehyökkääjän kokemus Valioliiga-tasolla tekee hänestä varsin houkuttelevan vaihtoehdon.

[readmore from=Siirtouutiset]

Kane on tehnyt huimat 160 maalia 234 valioliigaotteluun siitä lähtien, kun hän teki debyyttinsä pääsarjatasolla yhdeksän vuotta sitten. Hänen sopimuksensa Tottenhamin kanssa ulottuu vuoteen 2024, joten halvaksi siirto ei kuitenkaan tulisi.

Transfermarkt arvioi Kanen markkina-arvon olevan tällä hetkellä noin 120 miljoonaa euroa. ESPN uutisoi puolestaan viime viikolla, että Dortmund on asettanut Hålandille peräti 180 miljoonan euron hintalapun.

Manchester Cityn on kerrottu tarkkailevan myös 28-vuotiasta Danny Ingsiä kesän siirtoikkunan alla (lue lisää). Timesin mukaan Håland ja Kane ovat kohdelistalla kuitenkin Southampton-hyökkääjän edellä.

LUE MYÖS: