Tottenhamin kannattaisi myydä maalitykki Harry Kane isolla rahalla tänä kesänä, arvioi Spursin entinen keskikenttäpelaaja Jamie O’Hara.

The Athleticin lähteen mukaan kärkipelaaja aikoo jättää siirtopyynnön tänä kesänä, mikäli pohjoislontoolaiset eivät selviydy mukaan Mestarien liigaan.

Sunnuntain Manchester United -tappion myötä Tottenham on sarjataulukossa seitsemäntenä, kuuden pisteen päässä paikasta kärkinelikossa.

[readmore from=Tottenham]

– Spurs-fani ei tietenkään halua Harry Kanen koskaan lähtevän seurasta, mutta jos hän aikoo lähteä, ja joukkue on TOP 4:n ulkopuolella, siellä pitää tapahtua uudelleenrakennus, O’Hara kommentoi talkSPORT-kanavalla.

– Seura on tällä hetkellä vitsi. Pelaajat eivät ole tarpeeksi hyviä, ei ole intohimoa eikä sydäntä. Kun katsoo Dele Allia, Harry Kanea, Erik Lamelaa, Davinson Sánchezia, Eric Dieria… me voisimme kerätä 200 miljoonaa puntaa ja rakentaa uuden joukkueen.

– Se ei ehkä tapahdu Harry Kanen kanssa, mutta seura voisi hankkia kuusi tai seitsemän uutta, nuorta, nälkäistä ja eloisaa tähtipelaajaa, jotka haluavat viedä Spursin uudelle tasolle.

O’Haran mielestä José Mourinho ei ole manageri, joka saa parhaan irti pelaajistaan – päinvastoin, portugalilainen tekee näiden urasta lopun!