Harry Kane vakuuttaa hänen omatuntonsa olevan ”puhdas”, vaikka hän epäonnistuneesti yritti siirtyä Tottenhamista Manchester Cityyn tämän kesän siirtoikkunassa.

Kane, joka valmistautuu Englannin torstaiseen MM-karsintaotteluun Unkaria vastaan, puhui kesän siirtosaagastaan lehdistön edessä.

Viime valioliigakauden maalikuninkaan toiveet Tottenham-lähdöstä kariutuivat, kun Manchester City päätti olla vastaamatta lontoolaisseuran 150 miljoonan punnan hintapyyntöön.

Kane on kuitenkin varma, ettei saaga ole tahrannut hänen mainettaan. 28-vuotiaan päätavoite on yhä voittaa uransa ensimmäinen pokaali Tottenhamin kanssa.

– En usko, vastasi Kane kysyttäessä siitä, katuuko hän siirron perässä juoksemista.

– Jokainen jalkapalloalalla työskentelevä tuntee tilanteen ja olin itsekin rauhallinen sen suhteen. Se oli minun ja seuran välinen asia. Koska tiedän totuuden ja sen, mitä on oikeasti ollut tekeillä, on omatuntoni puhdas.

[readmore from=Tottenham]

– Minulla on ollut ylä- ja alamäkiä. Tunnen paljon ihmisiä, jotka tietävät, että olen ammattiurheilija ja omistan elämäni tälle pelille. Minun tavoitteeni on ollut voittaa pokaaleja Tottenhamissa, eikä tämä vuosi ole erilainen.

– Olemme aloittaneet Valioliigan loistavasti kolmella voitolla ja meillä on uusi manageri. Tähän minä keskityn. Haluamme voittaa mahdollisimman monta peliä ja saada sen pokaalin, jota olen halunnut koko urani ajan.

Lähde: The Guardian

Seuraamme siirtoikkunan tapahtumia yöhön asti LIVE-seurannassamme, hyppää mukaan!