Tottenhamin harjoituskausi etenee hyvin kummallisissa merkeissä, sillä joukkueen kapteeni ja keulakuva Harry Kane jätti ilmestymättä paikalle, kun hänen oli määrä palata lomaltaan viime maanantaina. Myöskään tiistain harjoituksissa Kanea ei nähty.

Kanen lintsauksen syy on siinä, että hän on toivonut siirtoa Tottenhamista toiseelle, tiettävästi etenkin Manchester Cityyn. Cityn arvellaan tehneen kesällä Kanesta ostotarjouksen, mutta nähtäväksi jää, viekö edessä häämöttävä Jack Grealishin City-siirto Kanelta tilaisuuden tähän siirtoon.

Tottenhamin valmentaja Nuno Espirito Santo totesi Sky Sportsin mukaan, ettei hän ole keskustellut Harry Kanen kanssa tällä viikolla, mutta toivoo niin pian tapahtuvan.

– Odotan puhuvani Harryn kanssa pian, mutta vielä en ole saanut tilaisuutta siihen. Ensin meidän täytyy ratkaista kaikki ongelmat itse, ja vasta sitten voin puhua teille, valmentaja sanoi lehdistötilaisuudessa Tottenhamin Chelseaa vastaan pelaaman 2-2-tasapelin jälkeen.

[readmore from=Tottenham]

– Kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi kommentoida. Uskon vain, että tästä aiheesta on keskusteltava ensin sisäisesti, osapuolten kesken. Yritämme välttää kaikenlaista julkista riitelyä tai keskustelua siitä. Meidän on keskityttävä olennaiseen, eli siihen, että ratkaisemme tilanteen keskenämme.

Vaikka Nuno ei olekaan päässyt Kanen kanssa yhteistyötä tekemään, on Tottenhamiin tullut kuitenkin hänen aikakaudellaan kolme uutta pelaaja: maalivahti Pierluigi Gollini, laitahyökkääjä Bryan Gil sekä Atalanta saapuva puolustaja Cristian Romero.