Tottenham hävisi tylysti kotonaan Chelsealle sunnuntai-iltana. Spurs on viimeistellyt kauden viidessä Valioliigapelissään kolme maalia. Nollille se jäi nyt toista kertaa peräkkäin.

Kesällä vahvasti Manchester Cityn riveihin huhuttu Harry Kane on edelleen maaleitta liigapeleissä. Otteluita hän on ehtinyt pelaamaan neljä, koska jätti kauden avausottelun juuri Citya vastaan väliin. Pelaamissaan otteluissa Kanella on ollut tilastojen mukaan ainoastaan neljä maalipaikkaa.

Skyn studiossa oltiin sitä mieltä, että kesän tapahtumat ovat jättäneet jälkensä englantilaistähden peliin Spurs-paidassa.

– Harry Kanen kehonkieli ja esitys…..voi hyvänen aika sentään. Pelkäänpä, että kesä on jättänyt jälkeensä pienen krapulan, Roy Keane sanoi.

– Hän teki juuri maaleja Englannin maajoukkueelle, mutta Kanen kehonkieli on huolestuttava. Hän on Tottenhamin ykköspelaaja ja Kanen varaan lasketaan paljon, kun on huono päivä muuten.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
The Super Sunday panel discuss Harry Kane’s current form for #THFC and debate the way Spurs need to get the best out of their talisman...⬇

Keanen mukaan kärkipelaajan tulee johtaa ryhmäänsä ylhäällä . Hän kertoo, että ei muista Kanen ottaneen kovin montaa spurttia tai saaneen paikkoja. Keane ottaa vertailuksi Cristiano Ronaldon ja sanoo, että hyökkäjät tarvitsevat toki ruokintaa muilta pelaajilta. Keanen mukaan se ei silti selitä Kanen tapausta.

– Jos Kane ei tee työtään, niin raahatkaa hänet ulos sieltä kentältä, julisti Keane.

Tottenham lähtee metsästämään kauden neljättä Valioliigamaaliaan ja Kane ensimmäistään seuraavaksi Emirates Stadiumille. Pohjois-Lontoon derby Arsenal-Tottenham pelataan ensi sunnuntaina.

Skyn studiolähetys alla. Jos video ei näy, katso tästä.