Harry Kanen kuiva kausi jo pisin vuosiin – Tottenhamin valmentaja pitää joukkuettaan liki pysäyttämättömänä

© Kuva: Getty Images

Tottenham voitti sunnuntaina kotonaan Aston Villan 2-1. Voitto oli kolmen kierroksen jälkeen Valioliigaa johtaneelle joukkueelle todella tärkeä. Nuno Espírito Santon luotsaama Spurs oli hävinnyt kolme edellistä sarjapeliään, joten pisteet olivat hyvin kaivattuja.

Portugalilaisvalmentaja sanoi Skyn haastattelussa pelin jälkeen, että Tottenhamilla on ollut vaikeaa. Hänen mielestään Tottenham on liki lyömätön, jos puolustuksen ja hyökkäyksen tasapaino löytyy.

– Kaikki pelaajat onnistuivat tänään. Meillä on niin lahjakkaita kavereita, että heidän itseluottamuksensa ollessa korkealla, olemme oikeastaan pysäyttämättömiä, Nuno sanoi.

Tappioputki Valioliigassa on nyt Tottenhamin osalta ohi, mutta Villa-peliä ennen Spurs nappasi Konferenssiliigan puolella selvän 5-1-voitoin Murasta.

Tuossa kamppailussa Harry Kane osui puolen tunnin sisään kolmesti. Valioliigassa on kuitenkin ollut hiljaista. Hyvin hiljaista.

Spursin maalitykki ei ole tehnyt kuudessa pelaamassaan sarjaottelussa maalin maalia. Edellisen kerran Kane on kokenut vastaavan kuivan putken Valioliigan kaudella 2015-16.

FBRefin mukaan Kanen ensimmäiset kuusi ottelua ovat sisältäneet yhteensä 15 laukausta, joista kahdeksan on mennyt maalia kohti. Maaliodottamaa hän on tilanteillaan luonut 1,7 edestä.

Kesällä vahvasti Manchester Cityn suuntaan lähdössä ollut kärkipelaaja ei sosiaalisessa mediassa kuitenkaan voivotellut, että Aston Villaa vastaan verkko ei heilunut.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Valmennuksellakin luottoa löytyy tähtihyökkääjän tehokkuuden löytymisen suhteen.

– Harry teki upeasti töitä joukkueen eteen. Kyllä se Valioliiga-maalikin sieltä lopulta tulee, Nuno sanoi.

Englannin maajoukkueen puolella on silti positiivista ja vaikuttavaa putkea tarjolla. Englantilaishyökkääjä on osunut 15 arvokisojen karsintaottelussa peräkkäin. Kane pääsee yrittämään sen jatkamista Andorraa ja Unkaria vastaan lokakuun MM-karsintaotteluissa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!