Vincent Kompanylle tarvitaan paikkaaja – nappaako Manchester City Englannin maajoukkuemiehen?

© Kuva: Getty Images

Manchester City siirtyy ensi kaudella uuteen aikaan, kun seuraikoni ja monivuotinen kapteeni Vincent Kompany ilmoitti lähtevänsä Citystä. Kompanyn ura jatkuu hänen kasvattajaseuransa Anderlechtin pelaaja-valmentajana.

Kun vielä Nicolas Otamendí on huhujen mukaan lähtökuopissa niukan peliajan vuoksi, on selvää, että mestarijoukkue tarvitsee uusia keskuspuolustajia. Näillä näkymin kaksi.

Sky Sports pitää mahdollisena, että toinen näistä voisi olla 26-vuotias Englannin maajoukkuetoppari Harry Maguire. 194-senttinen Leicester-toppari voisi hyvin olla mitat täyttävä vahvistus Citylle. Maguire on pelannut Leicesterissä kaksi vahvaa kautta ja onnistui hyvin myös viime kesän MM-turnauksessa.

Tiettävästi myös Manchester United on edelleen niin ikään Maguiren kintereillä. United tavoitteli Maguirea jo José Mourinhon valmennuskaudella, eikä kiinnostus ole vieläkään hiipunut.

Sky Sportsin mukaan Leicester ei ole vielä saanut suoria yhteydenottoja Maguirea koskien, mutta sellaisia voi olla odotettavissa. Toistaiseksi Leicester on myös vakuutellut, ettei se ole innokas luopumaan eturivin pelaajistaan. Samaan aikaan valmentaja Brendan Rodgers kuitenkin korostaa, että hän haluaa jokaisen joukkueensa pelaajan olevan myös erittäin halukas Leicesterin paitaa yllään kantamaan.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!