Englanti hävisi perjantaina käydyssä EM-karsintaottelussa Tshekille lukemin 1-2. Tappio oli Englannille ensimmäinen karsinnoissa sitten vuoden 2009.

Joukkueen puolustaja Harry Maguire kertoi ottelun jälkeen Goalille, että puolustajien heikko vire seurajoukkueissaan saattoi vaikuttaa otteluun. Hän myös kertoi, että itseluottamus ei ehkä ollut kaikilla kovin korkealla.

– Kyllä huonolla vireellä seurajoukkueissa saattoi olla vaikutusta, itseluottamus ei ehkä ollut tapissa. Vaikka teimme alussa maalin, niin aloitimme pelin huonosti. Se oli vaikea peli, Maguire kertoi.

Unitedin topparin mielestä ei ole aina helppoa tulla seurajoukkueesta pelaamaan maajoukkueeseen, koska pelikaverit vaihtuvat.

– Maajoukkueen mukana ei ole aina helppoa luoda yhteinäisyyttä kentällä, koska pelikaverit ovat eri kuin seurajoukkueessa. Maajoukkueessa saattaa olla pelaajia, jotka eivät ole isossa roolissa seurajoukkueessa, tai ovat olleet loukkaantuneena. Mutta siihen on mukauduttava, Maguire sanoi.

– Sitä ei voi pitää kuitenkaan tekosyynä. Meidän on oltava parempia. Meidän pitää olla parempia pallollisena ja edetä nopeammin, Maguire päättää.

Englanti kohtaa maanantaina EM-karsintaottelussa Bulgarian. Voitolla Kolmen leijonan kisalippu ensi kesän kisoihin varmistuu, mikäli Kosovo ei voita Montenegroa.