Manchester Unitedin nykyinen kapteeni Harry Maguire sanoo London Evening Standardin mukaan, että United on itse ollut pahin vastustajansa tällä kaudella.

United oli kuitenkin 11 ottelun tappiottomassa putkessa, kun kausi keskeytettiin koronavirustilanteen takia. Joukkue on vielä mukana FA Cupissa ja Eurooppa-liigassa – sekä taistelee pääsystä Mestarien liigaan.

Kukaan ei odottanutkaan Unitedin taistelevan vielä tosissaan mestaruudesta. Silti Maguire kokee punapaitojen alisuoriutuneen tällä kaudella.

[readmore from=Manchester-United]

– Pahin vastustajamme, todennäköisesti, olemme me itse. Sanoisin, että ajoittain tänä vuonna olemme joukkueena pettäneet itsemme olemalla liian epätasaisia – ei ainoastaan kokonaisten pelien osalta vaan myös pelien sisällä, toppari kertoo.

– On ollut aikoja, jolloin olemme olleet peleissä niin hyviä ja sitten meitä on rangaistu, kun olemme herpaantuneet hieman. Joten sanoisin, että olemme itse vaikein vastustajamme.

– Meidän on oltava henkisesti vahvoja. Meillä on nuori ryhmä, mutta emme oikeastaan halua käyttää sitä tekosyynä. Haluamme olla nuoria, mutta pelata silti kypsästi. Siinä asiassa olemme todella parantaneet viime viikkoina.

Jos kausi päästään pelaamaan päätökseen, Maguire saattaa päästä nostamaan pokaalin ilmaan ensimmäistä kertaa kapteenina.

– Ensinnäkin, voin vain tehdä parhaani. Minun on huolehdittava itsestäni kentällä ja varmistettava, että omat suoritukseni ovat virheettömiä. Sitten minun pitää johtaa ylpeänä ja huolehdittava siitä, että kun joskus katson taaksepäin aikaani Unitedissa, näen voittamamme pokaalit.