Entinen valioliigamanageri Harry Redknapp suunnittelee ostavansa jalkapalloseuran Englannin alasarjatasolta koronaviruskriisin rauhoituttua.

Redknapp, joka johdatti Tottenhamin Mestarien liigaan kauden 2009-10 päätteeksi, on ollut ilman työpaikkaa lähdettyään Birmingham Citystä vuonna 2017. Nyt hän on kertonut suunnittelevansa paluuta jalkapallon pariin täysin uudenlaisessa roolissa.

– Kun palaamma täyteen vauhtiin tästä lukitustilasta, haluaisin ostaa jalkapalloseuran, Redknapp kertoi That Peter Crouch podcastin vieraana.

– Se on minun kunnianhimoinen tavoitteeni. Alasarjatasolta. Ykkösliigasta tai Kakkosliigasta, ehkä jopa amatööritasolta, mutta sen on oltava seura jolla on potentiaalia. Rakastaisin sitä – hypätä joka lauantai joukkueen bussiin.

73-vuotias englantilaismanageri paljasti myös, että hän yrittäisi tuoda Chelsea-legenda John Terryn pois eläkkeeltä, jos hän ottaisi ohjat putoamista vastaan taistelevasta Aston Villasta.

John Terry johdatti Aston Villan Valioliigaan Dean Smithin rinnalla. Kuva: Getty Images

Terry päätti pelaajauransa vuonna 2018, jonka jälkeen hän on ollut osana Dean Smithin valmennusryhmää. Valioliigan nousijaseura on tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla, kahden pisteen päässä putoamisviivan paremmalta puolelta.

[readmore from=Siirtouutiset]

Redknappin mielestä 39-vuotias Terry voisi yhä pelastaa joukkueen paluulta Mestaruussarjaan.

– Jos olisin Aston Villan manageri, ja seuran olisi pelattava nämä viimeiset yhdeksän peliä… Ensimmäinen asia mitä sanoisin, olisi: ”John Terry, ole hyvä ja kunnostaudu, organisoi joukkue ja johda heitä”.

– Peluuttaisin häntä puolustuskolmikon keskellä. Hän voisi yhä pelata viimeiset yhdeksän peliä ja pitää heidät sarjassa, Redknapp arvioi.