José Mourinho on vahvistanut, että Heung-Min Son tulee allekirjoittamaan uuden sopimuksen Tottenhamin kanssa ”ennemmin tai myöhemmin”.

Son teki jo kauden yhdeksännen maalinsa torstai-iltana, kun hän viimeisteli Carlos Viníciuksen syötön komeasti sisään Tottenhamin 3-0-voitossa LASK Linziä vastaan Eurooppa-liigan avauskierroksella (lue lisää).

28-vuotias laitahyökkääjä on ollut ilmiömäisessä vireessä tällä kaudella, minkä takia Tottenham on tarjonnut Sonille uutta sopimusta. Torstain ottelun jälkeen Mourinho sanoi eteläkorealaisen olevan samalla sivulla lontoolaisseuran kanssa.

– Sonin nykyinen sopimus on voimassa vielä kolme vuotta, joten tilanne ei ole millään tavalla huolestuttava kenenkään kannalta. Son rakastaa pelaamista täällä, joten uskon että haluaa omistaa tulevaisuutensa tälle seuralle pitkäksi aikaa, Mourinho kertoi.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Kaikki tässä seurassa rakastavat tätä pelaajaa ja poikaa, ja yrittävät saada hänet tuntemaan olonsa osaksi sen kalustoa. Mutta tilanne on maltillinen, sillä Sonnyn sopimus on voimassa vielä kolme vuotta.

LUE MYÖS: Kukapa olisi uskonut että Tottenhamilla on oma Zidane? Puhumattakaan että se olisi tämä mies

– Minä toivon [että hän saa uuden sopimuksen], koska hän ansaitsee sen. Seura tietää että ennemmin tai myöhemmin, ilman minkäänlaisia paineita, he pääsevät diilistä yhteisymmärrykseen.