Tottenham on valmis aloittamaan jatkosopimusneuvottelut Heung-min Sonin kanssa tehdäkseen hänestä yhden seuran parhaiten palkatuista pelaajista.

The Guardianin saamien tietojen mukaan Tottenham tarjoaa joukkuensa tähtihyökkääjälle peräti 200 000 punnan (noin 224 000 euroa) viikkopalkkaa. Son tienaa nykyisellä diilillään noin 140 000 puntaa viikossa.

Vaikka Sonin nykyinen sopimus umpeutuisi vasta vuonna 2023, on seura halukas palkitsemaan fantastisesti esiintyneen eteläkorealaisen kookkaalla palkankorotuksella.

[readmore from=Tottenham]

Son on tällä hetkellä Valioliigan maalipörssin jaetulla ykkössijalla kahdeksan täysosuman voimin. 28-vuotias on pelannut lähes 250 ottelua Tottenhamin paidassa siirryttyään Pohjois-Lontooseen Bayer Leverkusenista vuonna 2015.

Son on tiettävästi herättänyt kiinnostusta useissa Euroopan suurseuroissa, mutta Tottenham ei ole vielä vastaanottanut yhtäkään tarjousta. Tottenham haluaa sitoa laitahyökkääjän itselleen ennen kuin näin käy, sillä Son ei ole tällä hetkellä itsekään halukas lähtemään.

Sonin uusi diili tulee todennäköisesti umpeutumaan joko vuonna 2025 tai 2026. Ennustettu 200 000 punnan viikkopalkka tekisi hänestä yhden Tottenhamin eniten tienaavista pelaajista yhdessä Harry Kanen ja Tanguy Ndombélén kanssa.