Mitä Huddersfieldin tuhkimotarinan taustalta löytyy? Seuran tunnetuin fani kertoo: ”Valioliigassa ei mitään vastaavaa”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Maailmankuulu näyttelijä Sir Patrick Stewart, 77, lienee Huddersfield Townin tunnetuin fani. Hänellä on selkä näkemys siitä, miksi seura on menestynyt niin hyvin kahden viime kauden aikana.

Huddersfield yllätti monet nousemalla kaudeksi 2017–18 Valioliigaan. Todennäköisesti vieläkin suurempi joukko ihmisiä yllättyi siitä, että joukkue onnistui uusimaan sarjapaikkansa.

– Mielestäni se alkaa Davidista, muun muassa Star Trek -sarjasta ja X-Men -elokuvista tuttu Stewart kehuu saksalaismanageri Wagneria.

Stewartin mukaan kentällä tapahtui välitön muutos, kun Wagner aloitti managerin tehtävässä.

– Se ei ollut sellaista jalkapalloa, jota pelasimme aiemmin, joten hänen vaikutuksensa on ollut aivan poikkeuksellinen, näyttelijä toteaa.

– Sitten on pelaajien päättäväisyys pitää kiinni siitä, mitä meillä on – tästä ainutlaatuisesta tilanteesta olla mukana Valioliigassa. Siihen voi kuitenkin lisätä nämä ihmiset (fanit) täällä, eikä ainoastaan täällä Huddersfieldissä vaan kaikkialla missä olen ollut.

Stewart sanoo seuraavansa paikan päällä lähinnä Huddersfieldin vieraspelejä oman asuinpaikkansa takia.

– Seuran kannatus – enkä ole ainoa siitä puhuva. Olen kuullut vierasjoukkueiden managerien sanovan ”Emme ole valmistautuneita, mitään vastaavaa ei ole”. Valioliigassa ei ole mitään vastaavaa kuin kannatus, jonka Huddersfield Town saa faneiltaan.

Lähde: Huddersfield Daily Examiner

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden