Huddersfield otti sunnuntaina kauden ensimmäisen vierasvoittonsa ja pomppasi kerralla Valioliigan jumbosijalta sijalle 14. Edellisestä vierasvoitosta, jossa se ei päästänyt maaliakaan, oli ehtinyt vierähtää jo yli 15 kuukautta.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Huddersfield Town have won an away Premier League match without conceding a goal for the first time since their first such match in the competition (3-0 v Crystal Palace at Selhurst Park in August 2017). Bookend. #WOLHUD

Terrierien manageri David Wagner piti voittoa erittäin ansaittuna ja sanoi uskovansa Huddersfieldin olevan parempi joukkue kuin yleisesti uskotaan. Viime aikoina hyvä peli on alkanut tuoda pisteitäkin, sillä kolmen viimeisen ottelun saldo on komeat seitsemän pinnaa.

– Tiedämme, ettemme ole niin surkeita kuin kuin kaikki luulevat, saksalainen sanoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Olemme esittäneet tällä kaudella hyviä peliesityksiä, mutta olemme tehneet liian vähän maaleja ja saaneet liian vähän pisteitä. Peliesitys oli kuitenkin useimmiten erittäin hyvä.

– Tänään pelaajat saivat palkintonsa. Olen heidän puolestaan hyvin iloinen, sillä he todella ansaitsivat sen. Kahden maalin lisäksi saimme nollapelin, sillä myös puolustus oli todella vankkaa.

[readmore from=Huddersfield]

– Kehut kuuluvat yksinomaan pelaajille. Pelisuunnitelma on yksi juttu, mutta sen toteuttaminen ja asenne riippuu pelkästään pelaajista.

Erityiskehut Wagner antoi molemmat maalit Wolvesin verkkoon viimeistelleelle Aaron Mooylle.

– Hän pelasi 80 minuuttia Australian maajoukkueessa tiistaina. Tänään hän pelasi pallollisena ja myös puolustussuuntaan poikkeuksellisen hyvän matsin, Wagner ylisti.