Newcastlella on oiva tilaisuus vetää kaulaa putoamisviivaan lauantaina, kun se saa St. James Parkille vieraaksi Championshipiin matkalla olevan Huddersfieldin.

-Newcastle on näyttänyt paljon kompaktimmalta varsinkin puolustuspäässä viimeisissä peleissä. Se on haastanut huippujoukkueita hyvin, mistä osoituksena voitto Manchester Citystä. Varsinkin Salomon Rondón on osoittautunut todelliseksi uhkaksi, eikä ennätyshankinta Miguel Almirón ainakaan heikennä tilannetta, intohimoinen Newcastle-fani sekä Viasatin jalkapalloasiantuntija Keith Armstrong kertoo Valioliiga.comille.

Vaikka asiantuntija myöntääkin hienoisen kotiinpäin vetämisen, ei Armstrong näe vierailija Huddersfieldillä suuriakaan mahdollisuuksia lauantaina.

-Näyttää siltä, että valmentajanvaihdoksen jälkeen The Terriers on sukeltanut entistäkin syvemmälle. Kolmetoista tappiota viimeisestä neljästätoista ottelusta kertoo synkkää tarinaa. Huddersfieldiä ei taida pelastaa enää mikään.

-Ensimmäinen kohtaamisesta Newcastle haki vierasvoiton Rondonin maailla. Ja vaikka ennakkoon ajateltuna Newcastlea voisi jopa pitää suosikkina, saatetaan nähdä yllättävän tiukka matsi. Voi siis olla, että tässä on taas pumppu monella geordiella lujilla. Toki sen verran pitää kotiinpäin vetää, että kaikki muu paitsi kolmas kotivoitto putkeen olisi suuri pettymys, Keith Armstrong naurahtaa lopuksi.

Katso Viasatin jalkapallokanavalta tai Viaplay-suoratoistopalvelusta, kuinka hyvin ”Keken” arviot osuvat maaliinsa. Ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina 23.2. klo 17.00.