Tottenhamin Hugo Lloris on avautunut viime elokuun rattijuopumuksestaan. Nolo tapahtuma on kuitenkin vaikuttanut vain positiivisesti hänen ja manageri Mauricio Pochettinon väliseen suhteeseen, ranskalaistähti kertoo.

– Meillä on hyvin erityinen ja vahva suhde, ja se on ollut sellainen aina alusta lähtien – aina siitä ensimmäisestä puhelusta saakka vuoden 2014 MM-kisojen jälkeen, Lloris kertoi L’Équipelle.

– En voi piilotella sitä. Suhteemme on paljon enemmän kuin klassinen kapteeni-valmentaja -suhde. Tiedämme kuinka erotella tietyt asiat toisistaan. Välillämme on paljon arvostusta.

Lloris ei menettänyt rattijuopumuksensa myötä edes avauksen paikkaansa, kun Tottenham kohtasi kolme päivää myöhemmin Manchester Unitedin vieraissa. Joukkueen kapteeni piti ottelussa nollat, kun Spurs vei voiton 3-0 Old Traffordilla.

– Muistan Manchesterin erittäin hyvin. Kyseessä oli kuitenkin vain opetus josta opit ja siirryt myöhemmin eteenpäin.

– Asiasta puhuttiin paljon, mutta minun oli vain pysyttävä kaiken ulkopuolella. Tein virheen. Kärsin virheestäni vieläkin, koska 20 kuukauden jälkeen ilman ajokorttia — nyt minulla on kaikki Taxi-sovellukset.