Valioliiga on ollut tauolla koronaviruspandemian seurauksena vajaan kahden kuukauden ajan.

Sarjan odotetaan jatkuvan kesäkuussa, mutta se riippuu täysin siitä, millainen koronavirustilanne Isossa-Britanniassa on.

Liverpool johtaa Valioliigaa 25 pisteen erolla Manchester Cityyn ja on vain muutaman pisteen päässä mestaruuden varmistamisesta, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta.

Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris käväisi L’Equipen haastattelussa. Lloris kävi haastattelussa läpi sitä, miten kausi jatkuu.

– Olemme tilanteessa, jossa kaikki haluavat saada kauden loppuun pelaamalla. Olisi kammottavaa, jos kausi päättyisi yhdeksän kierrosta ennen loppua. Se olisi myös epäreilua Liverpoolille ottaen huomioon, kuinka monella pisteellä he johtavat sarjaa. He ovat melkein mestareita, Lloris muistutti.

– Siitä jäisi kaikille sellainen maku, että jotain jäi viimeistelemättä. Lisäksi kausi oli menossa mielenkiintoisimpaan kohtaan, kun kaikki ratkaistaan, eikä kukaan halua päättää kautta tällä tavalla.

Llorisin on vaikea ymmärtää jalkapalloa ilman kannattajia. Jos kausi jatkuu, ottelut pelataan ilman katsojia tyhjille katsomoille.

– Siitä tulee outoa joka tapauksessa. Jalkapallo ei ole urheilua, jota pelataan tyhjille katsomoille. Ilman katsojia jalkapallossa ei ole samaa fiilistä.