ESPN: Manchester United valmistautuu vahvistamaan joukkuetta – ei kuitenkaan aio suostua maksamaan ylihintaa

© Kuva: Getty Images

ESPN kirjoittaa, että sen saamien tietojen mukaan Manchester Unitedin johtoporras aikoo tukea manageri Ole Gunnar Solskjæria, jotta tällä olisi valmennettavanaan nykyistä kilpailukykyisempi joukkue.

Samalla ESPN sanoo, että United ei aio suostua maksamaan hankinnoista ylihintaa. Seura aikoo kuitenkin tehdä hankintoja jo tammikuun siirtoikkunassa. Manchesterilaisten tähtäimessä on useampia pelaajia.

Johtoporras näkee, että kesällä myydyt pelaajat ja tekemättömät hankinnat ovat jättäneet Unitedin keskikentälle ja hyökkäykseen aukkoja.

Yksi seuran kärkkäimmin tavoittelemista pelaajista on Juventuksen Mario Mandžukić, jonka siirrosta Unitedin ja Juventuksen on kerrottu jo päässeen suulliseen sopimukseen.

Myös toinen kroaattipelaaja on Manchester Unitedin kiikarissa. Barcelonan Ivan Rakitić on seuran ostoslistalla ja on tiettävästi kaupan. ESPN toteaa, että Rakitićin siirto näyttää silti epätodennäköiseltä perhesyiden takia.

Lisäksi United tavoittelee useita muita pelaajia, jotka ovat luultavasti saatavilla vasta kauden päätteeksi ensi kesänä. Heihin lukeutuvat Leicesterin James Maddison, West Hamin Declan Rice, Aston Villan John McGinn, Bournemouthin Callum Wilson ja Lyonin Moussa Dembélé.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 12 pelattuaan kahdeksan ottelua.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Kertoimet ottelulleSheffield United - Manchester United24.11.2019