Liverpoolilla olisi tarvetta uudelle keskuspuolustajalle, kun Virgil van Dijk on pitkään sivussa loukkaantumisen takia. Päävalmentaja Jürgen Klopp on sanonut, ettei hankintoja todennäköisesti ole tulossa tammikuussa, mutta huhuja liikkuu siitä huolimatta.

Liverpoolin on uskottu olevan kiinnostunut RB Leipzigissa pelaavasta Dayot Upamecanosta. On kuitenkin epätodennäköistä, että RB Leipzig myisi tähtitoppariaan kesken kauden, kun joukkue taistelee kärkisijasta Bundesliigassa ja on mukana Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Saksalaislehti Bildin toimittaja Christian Falk kirjoittaa, että Liverpool on kiinnostunut toisestakin RB Leipzigissa pelaavasta keskuspuolustajasta, joka on Upamecanon tavoin ranskalainen. Kyseessä on 21-vuotias Ibrahima Konaté.

Konaté on pelannut kuluvalla kaudella kuusi ottelua Bundesliigassa ja kuusi peliä Mestarien liigassa. Konatélla ja RB Leipzigilla on sopimus kesään 2023 saakka.

Konaté on edustanut Ranskan juniorimaajoukkueita, muttei ole vielä debytoinut aikuisten tasolla Ranskan paidassa. Jalkapallon erikoissivusto Transfermarktin mukaan Konatén markkina-arvo on peräti 40 miljoonaa euroa, joten halvalla RB Leipzig ei pelaajaa muualle päästäne.

ESPN:n mukaan Konatén sopimuksen arvellaankin sisältävän 45 miljoonan euron ulosostopykälän.