Maalivahtilegenda Iker Casillaksen nykyinen seura Porto on ilmoittanut, ettei Real Madrid -ikonin ura tule jatkumaan joukkueessa enää ensi kaudella. Uudesta seurasta ei vielä ole tietoa, mutta yksi vahvimmista ehdokkaista on valioliigaseura Newcastle.

Casillasta huhuttiin Newcastleen sekä kesän että tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta hän pelasi vielä yhden kauden Portossa. Newcastle Chroniclen mukaan Rafael Benitez tahtoo edelleen vahvistaa joukkueensa maalivahtiosastoa, sillä tammikuussa se sai hankittua Martin Dubravkan ainoastaan lainalle.

Lähteen mukaan Dubravkalla on iso rooli myös Casillaksen siirron suhteen, sillä slovakialaismaalivahti on aloittanut uudessa seurassaan vakuuttavasti. Jos otteet ovat hyviä jatkossakin, tulee Newcastle todennäköisesti ostamaan hänet pysyvästi, mutta jos ei, on Casillas todennäköisin vaihtoehto.

36-vuotiaasta konkaritorjujasta tuli tiistaina kaikista eniten europelejä pelannut maalivahti, kun hän piti Liverpoolin Anfieldillä nollilla. Hän on voittanut urallaan muun muassa kolmesti Mestarien liigan Real Madridin kanssa. Menestystä on tullu myös maajoukkuepuolella, sillä hän on juhlinut Espanjan kanssa kahta EM- ja yhtä MM-kultaa.