Serie A -seura Internazionalen manageri Antonio Conte on Football-Italia -sivuston mukaan saanut täyden vastuun seuran pelaajasiirroista. Tästä oli kyse valmentajan ja seurajohdon välisessä ”kriisikokouksessa” sarjan kakkostilaan päättyneen kauden jälkeen.

Conte on jo aiemmin rahdannut Valioliigasta tuttuja nimiä ryhmään; päättyneellä kaudella sinimustissa pelasivat Romelu Lukaku, Alexis Sánchez, Ashley Young ja Christian Eriksen, samoin kuin Chelsea-laina Victor Moses.

Entisen Chelsea-luotsin tietämys valioliigapelaajista on korkeaa luokkaa, ja nyt tämän sanotaan havittelevan miehistöönsä N’Golo Kantéa. Ranskalainen kuului usean vuoden ajan Bluesin ehdottomiin avainpelaajiin, mutta on Frank Lampardin aikana, osin loukkaantumistenkin johdosta, jäänyt pienemmälle huomiolle. Conte oli itse hankkimassa keskikenttäväkkärää Leicesteristä Chelseaan.

Kantén uskotaan olevan hankittavissa noin 50 miljoonalla eurolla, jonka Internazionale toivoo voivansa jakaa lainasummaan, ja sitä seuraavaan ostovelvoitteeseen. Conte haluaa ryhmäänsä nimenomaan kokemusta, minkä vuoksi keskikentänkin osalta katseet on käännetty Kantén suuntaan, aiemmin huhutun Sandro Tonalin sijasta.

Hankkiakseen lisää pelaajia, Internazionalen on myös myytävä nyt riveissään olevia toisaalle; yhtenä kauppatavarana on mainittu jopa vasta tammikuussa seuraan Tottenhamista siirtynyt Eriksen. Toisaalta milanolaisten tiedetään tavoittelevan Spursista Tanguy Ndombéléä.