Espanjalaislehti Marca kertoo, että Man City -manageri Pep Guardiolalla on jo tarkka kohde paikkamaan lähtöä tekevän David Silvan jättämää aukkoa. Vuosikymmenen Cityssä täyteen saava Silva ilmoitti eilen vaihtavansa maisemia tulevan kauden päätteeksi.

Kaavailtu korvaava pelaaja tuskin yllättää monia, kyseessä on nimittäin Real Madridin Isco. Useallakin tapaa Silvaa pelaamiseltaan muistuttava keskikenttämies / laituri on ollut siirtopuheissa pitkään, mutta jäämässä toistaiseksi Los Blancosiin. Zinedine Zidánen paluu joukkueen valmentajaksi helpotti penkille juuttuneen 27-vuotiaan tilannetta riittävästi, jotta puheet pikaisesta lähdöstä saatiin laantumaan.

Guardiola siis kuitenkin vaikuttaa uskovan, että maajoukkuemiehen siirto pian alkavan kauden jälkeen olisi mahdollinen ja järkevä liike. Toisaalta, on mahdollista että Isco olisi hankittavissa jo tänä kesänä. Real on polttanut tukuittain rahaa, hankkiessaan muiden muassa Eden Hazardin ja Luka Jovicin. Seuran on joka tapauksessa edelleen myytävä pelaajiaan, jo pelkästään edustusjoukkueen pelaajamäärän vuoksi.

Madridilaisten uskotaan haluavan Iscosta 80 miljoonaa euroa. Se kuulostaa isolta rahalta, mutta kun kyseessä on huippujalkapallo vuonna 2019, ja nämä kaksi seuraa, muuttuu perspektiivi.

Iscoa tuskin kukaan osaa opettaa Silvan seuraajaksi kuin Silva itse – ei siis ole vaikea kuvitella, että City olisi jo ryhtynyt toimiin siirron suhteen. Yhtä hyvin toisaalta koko Marcan artikkeli saattaa olla tuulesta temmattu.