Valioliigan nousijaseura West Bromwich Albion on kiinnostunut Leicesterin algerialaishyökkääjä Islam Slimanista, kertoo The Telegraph.

West Brom pyrkii vahvistamaan hyökkäystään yhdellä kokeneella kärkimiehellä ennen siirtoikkunan sulkeutumista, ja on kysynyt Leicesteriltä Slimanin saatavuudesta.

West Brom haluaisi hankkia Slimanin loppukauden mittaisella lainasopimuksella, mutta Leicester toivoisi pääsevänsä entisestä ennätyshankinnastaan pysyvästi eroon.

Kesällä 2016 lähes 31 miljoonalla eurolla King Power Stadiumille saapunut hyökkääjä on jo viettänyt lainajakson Newcastlessa, Fenerbahcessa ja AS Monacossa viimeisen kahden ja puolen kauden aikana.

LUE MYÖS: Virallista: Leicester vahvistaa puolustustaan – ranskalaisseura tiedotti ennätyskaupasta

[readmore from=Siirtouutiset]

32-vuotias Slimani, jonka sopimus Leicesterin kanssa umpeutuu kesällä 2021, teki viime kaudella yhdeksän maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä 18 ottelussa Monacon paidassa.

West Bromin päävalmentaja Slaven Bilic priorisoi uuden hyökkääjän hankkimista, vaikka joukkue onnistui kolmesti maalinteossa Chelseaa vastaan viime lauantain yllättävässä 3-3-tasapelissä.

– Tässä vaiheessa voin vain toivoa. Toivon, että jotain tapahtuu pian koska me tarvitsemme [vahvistuksia]. Toivon, että omistajat tiedostavat tilanteen ja yrittävät vahvistaa joukkuetta – vielä Chelsea-pelinkin jälkeen, Bilic kertoi viikonloppuna lehdistölle.