Aston Villan kapteenin Jack Grealishin odotetaan toipuvan kuntoon ennen tulevan lauantain sarjaottelua Liverpoolia vastaan.

Sarjanousijan hyökkäyspelin kapellimestarina toiminut Grealish, 24, sai kolhun viime viikonloppuna Valioliigassa Manchester Cityä vastaan ja tuli hieman ennen päätösvihellystä vaihtoon.

Villan manageri Dean Smith sai siten vielä pätevämmän syyn lepuuttaa kippariaan keskiviikkona, jolloin joukkue voitti liigacupissa Wolverhamptonin 2-1 ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

– Hän on kunnossa. Hän tähtää siihen, että on pelikunnossa lauantaina. Hän ei ollut pelikunnossa [Wolves-peliin], mutta en olisi muutenkaan valinnut häntä kokoonpanoon, sanoi Dean FourFourTwon mukaan.

– En ole ikinä liian huolissani, kun kyseessä on kontaktista syntynyt vamma. Hänellä on hieman vuotoa pohkeessaan ja hän on reagoinut hoitoon hyvin.

– Olen todella, todella toiveikas sen suhteen, että hän on kunnossa viikonloppuna.

– Hän oli täällä tänään (keskiviikkona) tyylilleen uskollisena, jalassa puristavat farkut, joissa on reikiä, joista kylmä ilma pääsee myös hänen pohkeisiin, naureskeli Smith.

Grealish on pelannut tällä kaudella 12 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä neljä maalia ja syöttänyt yhtä monta.