Aston Villan manageri Dean Smith vakuutti seuran kannattajille sunnuntaina, että Aston Villa aikoo tehdä kaikkensa lähikuukausina, jotta se saisi pidettyä kapteeninsa Jack Grealishin myös kesän jälkeen.

Grealishia on viety huhuissa vahvasti Manchesteriin ja eritoten Unitedin riveihin. Aston Villan junioreista ponnistaneen 24-vuotiaan keskikenttämiehen on kerrottu etsineen jo Manchesterista asuntoa itselleen.

Päävalmentaja Smith ei kuitenkaan haluaisi päästää läpimurron tehnyttä kapteeniaan menemään.

− Olen sanonut jo monta kertaa, että meillä on kaksi tavattoman hienoa omistajaa, jotka haluavat tehdä seurasta menestyksekkään. Jos haluaa olla menestyvä seura, täytyy pitää parhaat pelaajat.

Grealishin siirto muualle on todennäköinen, vaikka Englannin ja Irlannin nuorisomaajoukkueita edustaneella Grealishilla on sopimusta Aston Villan kanssa vuoteen 2023 saakka.

Grealishiin on osoitettu kiinnostusta myös ulkomaisista huippuseuroista. Pelaajan kausi on ollut niin erinomainen, että on vain ajan kysymys, milloin hän debytoi Englannin maajoukkueessa aikuisten tasolla.

− Omistajat tekevät kaikkensa pitääkseen parhaat pelaajamme, sen kai voin faneillemme vakuuttaa, Smith sanoi.

Aston Villa hävisi Tottenhamille lauantaina loppuhetkien maalilla 2−3. Grealish oli alustamassa joukkueensa toista osumaa.

Lähde: Sky Sports