Aston Villa sai ylimääräisen vapaaviikonlopun, kun joukkueen perjantainen sarjapeli Newcastlea vastaan peruttiin vastustajan huolestuttavan koronavirustilanteen takia (lue lisää).

Englannin tiukat koronavirusmääräykset eivät kuitenkaan estäneen Jack Grealishia ja Ross Barkleya juhlimasta jälkimmäisen Villa-pelaajan syntymäpäiviä Lontoossa lauantaina.

Aston Villa on vastaanottanut videomateriaalia, jossa Grealish ja Barkley söivät lontoolaisessa ravintolassa turvaväleistä piittaamatta. 27 vuotta lauantaina täyttänyt Barkley nähtiin kättelemässä ja halaamassa muita ravintolan asiakkaita, ennen kuin kaksikko rikkoi määräyksiä jäämällä yksinkertaisesti sisätiloihin syömään.

[readmore from=Jack-Grealish]

Aston Villan manageri Dean Smith aikoo puhutella englantilaiskaksikkoa ja vaatia kummaltakin negatiivisen koronatestituloksen ennen lupaa palata joukkueen harjoituksiin. Seura ei kuitenkaan näe rikettä niin vakavana, että se aikoisi sakottaa kumpaakaan pelaajaa tapahtumien johdosta.

Grealish sortui paljon vakavampaan rikkeeseen ensimmäisen lockdownin aikana, kun hän osallistui kotibileisiin ja ajoi kolarin varhain aamuyöstä. Barkleya jouduttiin sen sijaan muistuttamaan koronavirusrajoituksista ollessaan vielä Chelseassa. Hänet kuvattiin kahdesti kaupungilla juhlimassa.

Lähde: The Telegraph