Aston Villan tähtipelaaja ja kapteeni Jack Grealish tulee olemaan jo viidennestä peräkkäisestä ottelustaan sivussa, kun Dean Smithin miehistö kohtaa Newcastlen perjantain ainoassa valioliigaottelussa.

Smith on kuitenkin luottavainen siitä, että jalkavammasta toipuva Grealish palaa birminghamilaisseuran miehistöön 21. maaliskuuta pelattavaan Tottenham-kamppailuun mennessä.

Villa on joutunut pärjäämään ilman Grealishia 18. helmikuuta lähtien. Se on kerännyt vain neljä 12 mahdollisesta pisteestä ja kärsinyt tappion sekä Leicesterille että Sheffield Unitedille. Grealishin poissaolo on näkynyt etenkin joukkueen hyökkäyspäässä, sillä ilman häntä Villa on tehnyt vain kaksi maalia.

[readmore from=Jack-Grealish]

– Jack on tehnyt paljon edistystä, mutta ette valitettavasti tule näkemään häntä Newcastlea vastaan. Hän on ollut sairaana tämän viikon, joten hän on ollut muutaman päivän kokonaan sivussa, mutta luotamme hänen olevan kunnossa Tottenham-peliä varten, se on varmaa.

– Loukkaantumisestaan huolimatta hän pyörii seuraamassa joukkueen harjoituksia ja osallistuu kokouksiin. Hänellä on ääni ja mielipide, mikä on hyvä. Hän on kypsynyt hyvin paljon ja ottaa paljon enemmän vastuuta, mikä on hienoa.